Nekavárna pohostila MergadoFest

Přes 80 účastníků, 9 speakerů a 4 stage. Takový byl první MergadoFest - akce pro odborníky na feed marketing z České republiky a Slovenska, která proběhla 17. října 2017 u nás v Nekavárně a přilehlém klubu Mersey.

Co je Mergado Fest? A co je vlastně Mergado?

Mergado je aplikace, která e-shopům pomáhá upravit data o prodáváném zboží tak, aby se lépe zobrazovalo na vyhledávačích zboží jako je Heureka nebo Zboží.cz. A protože novinek je v Mergadu tolik, že už o nich nestíhají psát články na svém webu, uspořádali MergadoFest.

MergadoFest 2017
Začátek MergadoFestu před klubem Mersey.

Kde je registrace? Kdy do klubu?

Jak už z našich stránek víte, Nekavárna má kapacitu 20 lidí. Jak jsme tedy mohli zvládnout více než 80 účastníků, kteří na MergadoFest přijeli? Jednoduše. Rozdělili jsme objekt na stages. Jedna stage byla přímo v Nekavárně, druhá v sousedním klubu Mersey a další dvě byly v prvním patře naší budovy.

Najdi bráchu!

Náčelník Michal Janík si pro účastníky připravil skvělou seznamovací hru. Každý člověk dostal lísteček s variací jména Jakkobsonn/Yákkobsonn/Jákobsn a jejich úkolem bylo najít své příbuzné. Ať už se našli nebo ne, akce začala úsměvně. Poté se všichni rozutekli podle svých individuálních programů na různé stage a MergadoFest byl odstartován.

Nekavárna plná k prasknutí

Dveře se tu opravdu do slova a do písmene nezavřely, recepční fungovaly na plný výkon, kávovar vrčel a kávoval, jak jen mohl. Tento den nebyl velký jen pro Mergado, ale i pro nás. Podstoupili jsme zkoušku toho, jak Nekavárna obstojí při takové kapacitě lidí. A myslíme si, že obstála úspěšně.

Hodit na terč!

I po páté hodině v Nekavárně stále nebylo prázdno. Někdo totiž ani po celém dni neměl dost a zúčastnil se šipkového turnaje.

Zalehnout a spát!

Po tak náročném dni posloužila podlaha Nekavárny jako lůžko pro několik opravdových "držáků". Naše prostory byly podrobeny zátěžovému testu skrz na skrz. Tak dobrou noc!